ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΜ Σ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!

Οι χθεσινές κυβερνητικές αποφάσεις και η απόφαση του ΣτΕ περί της τύχης της ΕΡΤ και των χιλιάδων απολυμένων εργαζομένων της, επιβεβαίωσαν στο ακέραιο την προχθεσινή Ανακοίνωση της ΠΓ του ΕΠΑΜ.

Σήμερα το τοπίο είναι πολύ διαφορετικό από όταν ξεκίνησε η λειτουργική κατάληψη της ΕΡΤ και οι εργαζόμενοι μετά τα όσα χθες διαδραματίστηκαν , βρέθηκαν πίσω από τις εξελίξεις , ενώ είχαν μοναδική ευκαιρία να βρίσκονται μπροστά.

Παρά ταύτα, το ΕΠΑΜ εξακολουθεί να στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων και να συμπαρίσταται ενεργά σε αυτόν. Συνεχίζει να καταθέτει τις απόψεις του για μια ανεξάρτητη, ακομμάτιστη και κυρίως δημόσια λειτουργία της ραδιοτηλεόρασης της ΕΡΤ, ευελπιστώντας ότι στον τιτάνιο αγώνα που κάνουν οι εργαζόμενοι ενάντια σε ποικίλα συμφέροντα θα βγουν νικητές , αρκεί να βρίσκονται στην ίδια κατεύθυνση με αυτήν της κοινωνίας.

Σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΟΣΠΕΡΤ, ο αγώνας των εργαζομένων συνεχίζεται αμείωτος μέχρι την τελική νίκη που συνοψίζεται στα εξής:

Καμία απόλυση, δεν δέχονται εκκαθαρίσεις, δεν δέχονται διοικήσεις που ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία, συνεχίζουν με ανοικτή ΕΡΤ, με τους εργαζόμενους στη θέση τους, για την ολοκληρωτική νίκη, που σημαίνει ότι θα κάνουν τα πάντα με την καθοριστική βοήθεια και τη συμπαράσταση του κόσμου.

Στο πλαίσιο αυτό σήμερα διοργανώνουν στο προαύλιο της ΕΡΤ(στην εξέδρα εκδηλώσεων) ανοιχτό panel ομιλητών από17.00-20.00 προκειμένου να αναπτυχθούν οι θέσεις κινημάτων, φορέων , συλλογικοτήτων, ανέργων, συνταξιούχων κλπ για το θέμα της ΕΡΤ και του τρόπου ανάπτυξης και λειτουργίας της υπό δημόσιο καθεστώς.

Το ΕΠΑΜ από πολύ νωρίς έχει δραστηριοποιηθεί στην κατεύθυνση αυτή για να λάβει μέρος με στελέχη του, σε όσες το δυνατόν περισσότερες ενότητες συζητήσεων. Επίσης θέτει θέμα συμμετοχής στελεχών του σε συζητήσεις στο κεντρικόstudio , αφού επιδειχτικά έχει αγνοηθεί από αυτήν τη δραστηριότητα. Ομοίως επαναφέρει την πρότασή του για μια συζήτηση οικονομολόγων πάνω στο καυτό θέμα της οικονομικής λειτουργίας της ΕΡΤ. Για όλα τα παραπάνω θα υπάρξει ενημέρωση από το χώρο του περιπτέρου μας.

Υπενθυμίζεται σε όλα τα μέλη και τους φίλους του ΕΠΑΜ, ότι το καθημερινό μας ραντεβού με ενημερώσεις, ομιλίες, τοποθετήσεις, επίλυση αποριών και κάθε άλλης εξέλιξης για όσα συμβαίνουν σε πολιτικό επίπεδο συνεχίζεται κανονικά.

Σήμερα στις 19.00-21.00 ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ θα ενημερώσει και θα αναλύσει την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί μετά τις χθεσινές εξελίξεις. Επίσης θα απαντήσει σε όσα άλλα ζητήματα θα τεθούν από όσους παραβρεθούν στη συγκεκριμένη εκδήλωση.
Σας περιμένουμε όλες και όλους

Θα ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Δημήτρης Κυπριώτης

Advertisements

Posted on 18 Ιουνίου 2013, in ΝΕΑ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: