Που στο διάολο ήσασταν όλοι εσείς;

… Όλοι εσείς που κάθε τρεις και λίγο καλείτε – δια του διαδικτύου – τον κόσμο στο Σύνταγμα και μετά λοιδορείτε τον λαό ότι δεν ανταποκρίνεται, που στο διάολο ήσασταν όταν κατά δεκάδες χιλιάδες ο απλός κόσμος πήγαινε στην ΕΡΤ με την ελπίδα να λειτουργήσει σαν θρυαλλίδα ενός γενικότερου ξεσηκωμού; Δεν είδαμε κανέναν. Είδαμε πολλές δεκάδες απλούς πολίτες να ζητούν να συμμετάσχουν ενεργά στην κατάληψη, αλλά κανέναν απ’ όλους αυτούς που περιδιαβαίνουν στο διαδίκτυο επικεφαλής ή οπαδοί κάποιου εικονικού «κινήματος», η κόμματος που πρεσβεύει δήθεν την «σωτηρία» της Ελλάδας. Όλοι τους άφαντοι.

…..

 

…Σε επίπεδο επιχειρησιακού σχεδιασμού το ΕΠΑΜ μαζί με τους εργαζόμενους ήταν σε θέση να αποτρέψει ακόμη και επεμβάσεις των ΜΑΤ. Το κτήριο του ραδιομεγάρου είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να αντέξει κάθε λογής πολιορκία. Αρκεί να υπάρχει η κατάλληλη υποστήριξη και επιχειρησιακό σχέδιο. Το ΕΠΑΜ τα διέθετε και ήταν στη διάθεση των εργαζομένων αρκεί οι συνδικαλιστές τους να ξεκαθάριζαν ότι θα το πάνε μέχρι τέλους, μέχρι να καταχτηθεί η ΕΡΤ ως αληθινά δημόσια και ανοιχτή στην κοινωνία. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν επιχείρησαν τα ΜΑΤ, μιας και αυτή την φορά δεν θα αντιμετώπιζαν γυναικόπαιδα στ’ ανοιχτά μιας πλατείας.

Οι εργαζόμενοι το ήξεραν πολύ καλά αυτό. Κι αυτό τους έδινε θάρρος και αντοχή στον αγώνα τους. Γι’ αυτό και το σηματάκι του ΕΠΑΜ – και μόνο αυτό – είχε από το συνδικάτο και τους εργαζόμενους της ΕΡΤ το «ελευθέρας» στους χώρους του ραδιομεγάρου.

μέσω ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ: Ο αγώνας για μια αληθινά δημόσια ΕΡΤ και τι απέδειξε….

ΣΣ. Με ευθύνη του Συντάκτη άλλαξε ο τίτλος που εμφανίζεται στο μπλογκ  μιας  και ταυτίζομαι απόλυτα με τηνάποψη του Δημήτρη.

ΘΖ.

 

Advertisements

Posted on 20 Ιουνίου 2013, in ΝΕΑ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: