Ανακοίνωση ΕΠΑΜ Ηρακλείου

%CE%95%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CE%BF%2B%CE%A0%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%2B%CE%9C%CE%AD%CF%84%CF%89%CF%80%CE%BF%2B%2B%CE%95.%CE%A0%CE%B1.%CE%9C.%2B2.png

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το πρωτοπόρο κίνημα της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών στο Ηράκλειο, μετράει πλέον 1,5 χρόνο πλούσιας δράσης.Απ’ το »μπλοκάρισμα» πλειστηριασμών στο ειρηνοδικείο, μέχρι και την δημοτική παράταξη της «Άμεσης Δημοκρατίας». Η συμμετοχή πολιτών, ανεξαρτήτως πολιτικής »καταγωγής» και τα αποτελέσματα της δράσης του κινήματος, έχουν ακουστεί σε όλη την Ελλάδα, »αναγκάζοντας» πολλά μέσα ενημέρωσης να ασχοληθούν.

Η δράση στο ειρηνοδικείο »μεταφέρεται» πλέον σε πολλές περιοχές ανά την Ελλάδα, ακολουθώντας το παράδειγμα της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών και μπορεί να αποτελέσει την θρυαλλίδα πολιτικών και κοινωνικών ανατροπών. Τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. στο Ηράκλειο, από την πρώτη στιγμή συμμετέχουν και στηρίζουν το κίνημα, βοηθώντας το να αναπτυχθεί και όχι να το »καπελώσουν».Το κίνημα οφείλει να παραμείνει κομματικά και πολιτικά »ανεξίθρησκο», όπως ακριβώς ξεκίνησε. Με αυτό το σκεπτικό, οποιαδήποτε τέτοια κίνηση γίνεται και σε άλλες περιοχές,τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. θα βρίσκονται εκεί για να συνδράμουν.

Είναι επιτακτική η ανάγκη συλλογικής δράσης των πολιτών,προκειμένου να εμποδίσουμε την υλοποίηση αποφάσεων που είναι ενάντια στα συμφέροντα της πλειοψηφίας του λαού μας. Δεν υπάρχει πλέον καμία εκλογική, πολιτική και πόσο μάλλον λαϊκή »νομιμοποίηση», σε αυτή τη συγκυβέρνηση να εφαρμόσει άλλα »μέτρα».

Το Ε.ΠΑ.Μ. Ηρακλείου καλεί (όπως έκανε πάντα) όλες τις πολιτικές δυνάμεις που αντιτίθενται σε αυτό το αίσχος,τοπικά ή κεντρικά, σε ανένδοτο αγώνα ανατροπής, αλλά και σε πολιτική συμφωνία που αφορά τα καθημερινά προβλήματα του λαού.

Ε.ΠΑ.Μ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
http://www.cretalive.gr/crete/view/to-epam-gia-th-laikh-stash-plhrwmwn/196926

http://www.candianews.gr/2014/10/09/epam-irakliou-kalesma-se-anendoto-agona-antropis/

Advertisements

Posted on 10 Οκτωβρίου 2014, in ΝΕΑ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: