Ακόμη ένα σπίτι μένει στα χέρια του ιδιοκτήτη του. (Φωτό)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΑΜ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Άλλη μια Τετάρτη στο ειρηνοδικείο Ιλίου, άλλη μια μικρή νίκη για την τοπική κοινωνία που συμμετέχει ενεργά στην δράση αυτή και κρατάει γερά για τέσσερις εβδομάδες τώρα, παραμένοντας ακλόνητη στην απόφαση που σύσσωμοι έχουμε πάρει, να μην επιτραπεί ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ.

Πλήθος πολιτών, και πολιτικών δυνάμεων, που συνεχώς αυξάνονται σε αριθμό, έχουν ενωθεί σε αυτή την προσπάθεια. Συγκεκριμένα η τοπική συντονιστική των ΑΝΕΛ, το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ, το Αριστερό Σχήμα Ιλίου, οι Δημοκρατικές Επιτροπές Αντίστασης των γειτονιών και ο ΣΥΡΙΖΑ Ιλίου. Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο, πιστό στο πρόταγμα της ενότητας του λαού, καθώς και στην πρόσφατη απόφαση του 3ου Συνεδρίου του, να ενωθεί με δυνάμεις στους αγώνες στο δρόμο που θα αποφέρουν ανακούφιση στον βαλλόμενο πολίτη, συμμετείχε, για άλλη μια φορά, με όλες του τις δυνάμεις. Αυτή την φορά, εκ μέρους του μετώπου, τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Κυπριώτης, μέλος του πυρήνα 3Β (Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης) όπου ενημέρωσε το ακροατήριο για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις που ανακόπτουν την δημοκρατία και την ελευθερία του πολίτη, καλώντας τον καθένα από μας, να ενημερώσει για το μετερίζι αυτό και να πληθύνουν οι φωνές αντίστασης. Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι αυτή την εβδομάδα, ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, ήταν ένα ζευγάρι, υποψήφιο θύμα πλειστηριασμού, που με συγκίνηση και αδυνατώντας να πιστέψουν ότι όλος αυτός ο κόσμος βρισκόταν εκεί και για αυτούς, δήλωσε ότι για χρέος 40.000 ευρώ στην εφορία, θα πλειστηριαζόταν το σπίτι τους, αξίας 180.000 ευρώ!!!

Η συνέχεια θα δοθεί την επόμενη Τετάρτη στο ειρηνοδικείο Ιλίου, και κάθε Τετάρτη, ίδια ώρα, σε όλα τα ειρηνοδικεία της Αττικής και της περιφέρειας όπου, ήδη, το κίνημα έχει αρχίσει να παίρνει διαστάσεις.

 

ερηνοδικείο Ιλιου 15-10-14(2)

Advertisements

Posted on 16 Οκτωβρίου 2014, in Ίλιον, Δυτική Αθήνα, ΚΑΤΟΧΙΚΑ, Πλειστηριασμοί. Bookmark the permalink. 1 σχόλιο.

  1. Παραλείψατε να αναφέρετε την παρουσία του Α.Α.Κ.Π.Ι. – Νίκος Ξενάκης ως δημοτική κίνηση.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: